Ne pare rau, vizionarea acestei pagini nu este posibila in Internet Explorer 6, 7.
Pentru a explora continutul citynews.ro, va rugam sa downloadati unul din urmatoarele browsere:
Pentru a beneficia de experienta completa a sitului citynews.ro, va rugam sa downloadati unul din urmatoarele browsere:
Continua pe Citynews.ro
×
inchide
Go to TOP
Joi, 18 Apr. 2013, 11:52
0
4156

FOTO Alba: Măsurătorile topografice şi geologice la Autostrada Sebeş-Turda se vor finaliza în două luni

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba, Florin Roman a declarat faptul că primăriile şi proprietarii de terenuri de pe traseul viitorului drum expres Sebeş-Turda au primit o înştiinţare de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionaledin România, prin care care sunt informaţi că în perioada 18.04. 2013-28.06.2013 se vor executa măsurători topografice şi geotehnice pentru proiectul „Drum Expres Turda-Sebeş”. De asemnea CNADNR a solicitat facilitarea accesului pe terenurile pe care fi executate repectivele lucrări.

foto alba masuratorile topografice si geologice la autostrada sebes turda se vor fin
Video 2: 
Video 3: 
Video 4: 

Florin Roman a precizat faptul că după finalizarea lucrărilor topografice , CJ Alba urmează să elibereze certificatul de urbanism pentru noua autostradă.
„În atenţia proprietarilor/deţinătorilor de terenuri afectate de obiectivul de investiţii „Drum Expres Sebeş-Turda
Prin prezenta, vă informăm că C.N.A.D.N.R a inclus în programul de investiţii pentru anul 2013 revizuirea Studiului de Fezabilitate pentru Drum Expres Sebe» – Turda, al cărui traseu se desfăşoară pe teritoriul judeţelor Alba şi Cluj.
Pentru acest proiect Consiliul Judeţean Alba a emis Certificatul de Urbanism nr. 85 din 11 04.2011. cu termen de valabilitate până la finalizarea lucrărilor.
În conformitate cu prevederile Hotărârii Guvernului nr. 28/2008 privind aprobarea conţinutului cadru al documentaţiei tehnico-economice aferente investiţiilor publice, pentru revizuirea Studiului de Fezabilitate, precum şi a lucrărilor proiectate anterior, este necesară actualizarea Studiului geotehnic şi topografic aferent investiţiei.
Potrivit dispoziţiilor art.16 din Legea nr. 255/2010, cu modificările şi completările ulterioare, “deţinătorii cu orice titlu ai imobilelor situate pe coridorul de expropriere, afectate dc elaborarea documentaţiei de urbanism, studiului de fezabilitate – varianta finală sau a documentaţiilor topo-cadastrale, după caz, după o prealabila şi obligatorie înştiinţare efectuată de către expropriator, sunt obligaţi să permită accesul pentru efectuarea măsurătorilor topografice, a studiilor geotehnice şi a oricăror operaţiuni ncccsaie studiului de fezabilitate, precum şi a studiilor de teren arheologice”.
Totodată, aşa cum este precizat şi în art.12, alin. (3) din Hotărârea Guvernului nr. 53/2011 privind aprobarea normelor metodologice de aplicare a Legii nr.255/2010 “în vederea efectuării activităţilor prevăzute Ia alin. (1) şi (2). înştiinţarea efectuată dc expropriator se face printr-un anunţ afişat la sediul consiliului local al unităţii admiistrativ-teritoriale/Consiliului General al Municipiului Bucureşti, ce va cuprinde cel puţin amplasamentul lucrării şi calendarul referitor la datele în care se va permite accesul pentru activităţile respective”.
Date fiind cele prezentate mai sus şi având în vedere ca studiile de teren (foraje şi ridicări topo) sc vor efectua şi pe teritoriul localităţii dvs., vă rugăm să ne sprijiniţi în promovarea obiectivului menţionat mai sus şi să permiteţi liberul acces şi funcţionarea utilajelor pe amplasamentele în cauză” se arată în adresa Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.

Articole din aceeasi categorie
Potrivit unui studiu realizat de o firmă de profil, locuințele din Cluj s-au ieftinit cu câțiva euro pe metru pătrat
08 Apr. 2019
14:58
7
În Parcul Industrial Tetarom III din Jucu s-a inaugurat recent o nouă investiții demarate de unul dintre cei mai mari clienți ce activează în acest perimetru: grupul italian de electrocasnice De’Longh
08 Apr. 2019
13:26
0
Consiliul Judeţean Cluj informează participanții la trafic și locuitorii din zonă în legătură cu faptul că, în cadrul programului de lucrări ce vizează îmbunătăţirea infrastructurii rutiere a judeţulu
08 Apr. 2019
13:13
0
O echipă de funcţionari ai Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanelor Cluj, instituţie publică de interes judeţean aflată sub autoritatea Consiliului Judeţean, se va deplasa marți, 9 aprilie, începâ
08 Apr. 2019
10:15
0
Compania de Apă Someș a anunțat întreruperi ale furnizării apei potabile în localitățile Florești și Cetan.
08 Apr. 2019
09:28
0
Ordinul Arhitecților din România a lansat un concurs internațional de soluții pentru amenajarea zonei
08 Apr. 2019
08:56
0

Post new comment

Adaugă comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.

Filtered HTML

  • Adresele de situri web şi adresele de e-mail se transformă automat în linkuri.
  • Filtered words will be replaced with the filtered version of the word.
  • Taguri HTML permiseŞ <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.

Plain text

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Adresele de situri web şi adresele de e-mail se transformă automat în linkuri.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență vor fi șterse.

Comentarii

01 Jan. 1970
02:00
01 Jan. 1970
02:00
01 Jan. 1970
02:00
Inchide